Portaal

Home   /   Portaal

NIM Portaal

NIM heeft als doelstelling om klanten verder te helpen in brandveiligheid. Om dit te bewerkstelligen dienen rapporten, documenten en certificaten snel toegankelijk te kunnen zijn. Geconstateerde afwijkingen, geldigheid certificaten en uitgangspunten van installaties zijn essentieel.
Om deze reden heeft NIM een portaal ingericht om klanten en eindgebruikers in staat te stellen op een eenvoudige wijze dit op te roepen.

Printen

Alle beschikbare documenten kunnen als pdf opgeslagen worden of worden uitgeprint, simpel door op het afdruksymbool te drukken.

Gekoppelde documenten

Middels de knop 'gekoppelde documenten' kan je bijbehorende documenten inzien, downloaden of printen. Momenteel zijn hier de beschikbare basisontwerpdocumenten (Programma van Eisen, Nota van Aanvulling, Uitgangspuntendocument etc) op te vragen.

Waarnemingen

Afkeurpunten, Goedgekeurde situatie of omstandigheden en aandachtspunten zijn hier separaat op te vragen zonder het gehele document te downloaden of uit te printen. Zo kan je snel zien welke (openstaande) punten er verholpen dienen te worden alvorens de inspectie met een positieve conclusie kan worden afgerond.
Bij de afkeurpunten die reeds verholpen zijn, is hier door de inspecteur inzichtelijk gemaakt hoe dit is verholpen en op welke wijze dit is waargenomen.

Sorteer je klanten

Doordat je kunt sorteren op klantnaam, plaatsnaam of geldigheid certificaten heb je altijd het juiste overzicht!

Geinterreseerd?

Wil je ook gebruik maken van bovenstaande faciliteiten? en ben je al klant van ons?
Stuur dan een aanvraag voor een login naar info@nimbv.nl en nemen we snel contact met je op.