Opleidingen

Home   /   Opleidingen

Opleidingen

NIM brengt je een stapje verder!

We delen graag onze kennis en doen dat door onderstaande opleidingen te verzorgen in samenwerking met Kader.
Opleidingen worden op diverse locaties in Nederland gegeven en zijn vaak als dag of avondopleiding beschikbaar zodat er voor een ieder wel een mogelijkheid is om dit te kunnen volgen naast of tijdens je drukke baan.

Daarnaast kun je als bedrijf ook kiezen voor een in-company training.
Overdag of in de avond, dit scheelt reistijd voor je medewerkers en vanaf 6 personen al heel interessant.

Staat je opleiding er niet bij? NIM geeft diverse opleidingen zoal examentrainingen en update/opfristrainingen, maar kan ook op maat trainingen maken. Voor meer informatie hierover bel of mail ons.

BRANDMELD- ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIES

Beheerder BMI-OAIHet is belangrijk om het beheer en onderhoud van jouw installatie goed te regelen. Met deze cursus krijg je de juiste kennis en inzichten om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Cursus Beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie BMI-OAI

Installatiedeskundige BMI-OAIDeze opleiding leert u alles wat u nodig heeft bij het correct installeren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Deze opleiding is ook een goede opstap voor degene die de opleiding onderhoudsdeskundige- en/of projecteringsdeskundige brandmeldinstallatie willen volgen.

Cursus Installatiedeskundige Brandmeld- ontruimingsalarminstallaties

Onderhoudsdeskundige BMIIn de Onderhoudskundige Brandmeldinstallaties opleiding leren we je het vakbekwaam controleren, onderhouden en repareren van brandmeldinstallaties, volgens de norm NEN 2654 deel 1 en de NEN2535.

Cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

Projecteringsdeskundige BMIIn de opleiding Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties leer je het volgens de voorschriften opstellen van een Programma van Eisen en op basis hiervan zelfstandig een brandmeldinstallatie ontwerpen en projecteren.

Cursus Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties

BRANDMELD- ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIES

Masterclass PvE BMI-OAI

In de masterclass worden alle aspecten behandeld die je nodig hebt bij het zelfstandig en efficiƫnt opstellen van een PvE van een brandmeldinstallatie en/of een ontruimingsalarminstallatie

Masterclass opstellen programma van eisen bmi-oai

Onderhoudskundige OAI

In de opleiding Onderhoudsdeskundige Ontruimingsalarminstallaties worden alle aspecten behandeld die je nodig hebt bij het correct onderhouden van luidalarm ontruimingsalarminstallaties conform de NEN2654 deel 2 en de NEN2575.

Cursus Onderhoudsdeskundige Ontruimingsalarminstallaties

Projecteringsdeskundige OAI

In de opleiding Projecteringsdeskundige OAI worden alle aspecten behandeld die je nodig hebt bij het zelfstandig en correct ontwerpen en projecteren van luidalarm ontruimingsalarminstallaties type A en B.

Cursus Projecteringsdeskundige Ontruimingsalarminstallaties

Brandetectiedeskundige BMI

In de opleiding Branddetectiedeskundige BMI worden alle aspecten behandeld die je nodig hebt bij het zelfstandig projecteren van automatische melders conform de NEN2535.

Cursus Branddetectiedeskundige Brandmeldinstallaties

SPRINKLERINSTALLATIES

Beheerder sprinklerinstallatie

Als eigenaar ben je verplicht om ervoor te zorgen dat je sprinklerinstallatie adequaat beheerd word. Door het volgen van deze training kunt u aantonen dat uw beheerder(s) aantoonbaar vakbekwaam zijn.

Cursus Beheerder Sprinklerinstallaties

(Update) Training TB80:2021

reserve sprinklersIn het Technisch Bulletin 80 (TB80) is vastgelegd hoe watervoerende blusinstallaties moeten worden beheerd en onderhouden en wat de taakverdeling is bij het beheer en onderhoud van de installatie. In deze cursus wordt je stap voor stap meegenomen welke verrichtingen je moet doen om onderhoud en beheer op juiste wijze te implementeren.

Cursus Technisch Bulletin 80 (TB80:2021)