Masterclass opstellen Programma van Eisen BMI/OAI

Home   /   Masterclass opstellen Programma van Eisen BMI/OAI

Inhoud opleiding

In de cursus Opstellen Programma van Eisen BMI-OAI leer je om goede doordachte programma’s van eisens (PvE’s) op te stellen voor zowel brandmeldinstallaties, maar ook voor ontruimingsalarminstallaties type A, B en stil-alarm.

Vaak bevatten PvE’s onduidelijkheden of tegenstrijdigheden wat tot verwarring leidt bij installatie, onderhoud, beheer en inspecties. Daarnaast wordt er vaak niet goed doordacht wat consequenties voor de veiligheid of gebruik kunnen zijn bij het opstellen van een PvE. Een goed opgesteld PvE kan kostenbesparend zijn bij installatie en effectief bij een alarm en ontruiming.

In deze opleiding lopen we alle noodzakelijke stappen door om een goed PvE op te stellen, beginnend bij de eisen van de overheid (Besluit Bouwwerken Leefomgeving), maar ook van de gebruiker en van de Verzekeraar.

Dit doen we door middel van voorbeelden en wetgeving, maar vooral door het oefenen en het bespreken van de resultaten hiervan.

Na de afronding van deze leerzame dag, ontvangt u van ons een certificaat van deelname

Is de opleiding geschikt voor mij?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met een programma van eisen, of je hem nu wilt opstellen, beoordelen of wilt vertalen naar een installatie.

Wel is een goede vooropleiding belangrijk, bij voorkeur projecteringsdeskundige of onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties, maar minimaal installatiedeskundige BMI-OAI

Studieduur

De opleiding duurt 1 dag en dan zorgen wij voor de koffie en de lunch.

Investering

De investering bedraagt € 375,- .

Start opleiding

24 Mei 2024 Tynaarlo

 

Maar als je 6 of meer kandidaten wilt aanmelden, kunnen we ook altijd kijken naar een andere data / cursusplaats of een incompany-training.