Cursus Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties

Home   /   Cursus Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties

Inhoud van de cursus

Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond heb je kennis van de grondbeginselen van brandveiligheid, techniek en voorschriften. Je weet alles over de normering op het gebied van projectering van brandmeldinstallaties. Ook kun je zelfstandig een Programma van Eisen opstellen en vertalen naar een ontwerp van brandmeldinstallaties en kun je projecteringsproblemen met betrekking tot onechte en ongewenste meldingen oplossen.

Is de cursus geschikt voor mij?

De opleiding Projecteringsdeskundige BMI is bedoeld voor medewerkers van (erkende) branddetectiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en projecteren van een brandmeldinstallatie (dit geldt in relatie tot certificering in het kader van de CCV certificeringsschema’s
Brandmeldinstallaties). De opleiding is ook de juiste voorbereiding voor het landelijk erkende examen Projecteringsdeskundige BMI, dat vereist is om als erkend branddetectiebedrijf gecertificeerd brandmeldinstallaties te kunnen projecteren. Wel is het handig om een vooropleiding te hebben zoals bijvoorbeeld installatiedeskundige BMI-OAI.

Studieduur

De opleiding duurt 8 dagen (totaal 48 contacturen).

Investering

De investering bedraagt € 2578, – (excl. BTW/inc. examen ISAC).

Start opleiding

02 april 2024 Zeist

01 oktober 2024 Zeist