Cursus Installatiedeskundige Ontruimingsalarminstallaties

Home   /   Cursus Installatiedeskundige Ontruimingsalarminstallaties

Inhoud van de cursus

Je maakt kennis met het werk als installatiedeskundige in theorie en praktijk. Ook behandelen we de relevante normen en voorschriften.

Als Installatiedeskundige OAI heb je na het succesvol afronden van de opleiding kennis van de wet en regelgeving, weet je wat het doel is van een ontruimingsalarminstallatie en heb je kennis gemaakt met de normering op het gebied van installeren van ontruimingsalarminstallaties (NEN 2575 deel 1 t/m 5 en de norm NPR 2576).

Is de cursus geschikt voor mij?

De opleiding Installatiedeskundige OAI is bedoeld voor iedereen die regelmatig betrokken is bij de aanleg van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en uitgebreide kennis hierover wil opdoen.

In het bijzonder is de opleiding geschikt voor als je de opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie (BMI) hebt afgerond. Deze is vereist om als erkend installatiebedrijf of branddetectiebedrijf gecertificeerd brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties te kunnen monteren.

Studieduur

De opleiding duurt 1 dag of 2 avonden (totaal 7 contacturen).

Investering

De investering bedraagt € 566,- (excl. BTW)

Start opleiding

31 januari 2023 Tynaarlo (dagopleiding)
14 maart 2023 Harderwijk (dagopleiding)
21 april 2023 Zeist (dagopleiding)

Maar deze opleiding leent zich nog veel beter om alle reeds in het bedrijf aanwezige installatiedeskundige brandmeldinstallaties aanvullend incompany op te leiden. Op deze wijze is iedereen in je bedrijf weer up to date en klaar voor de toekomst. Neem contact op voor meer (prijs)informatie.